Η ομάδα του iatronet, στο πλαίσιο ανανέωσης της διαδικτυακής παρουσίας του ιστοχώρου, ασπάζεται τις ανάγκες των αναγνωστών της για άμεση, γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση και εγκαινιάζει το νέο κανάλι του portal στο YouTube. Θέματα διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας και ομορφιάς είναι πλέον όλα διαθέσιμα σε οπτικοακουστική μορφή, χωρίς τους περιορισμούς της κλασικής τηλεόρασης. 

Πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του ασθενή, αποσκοπούμε στη σφαιρική ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. Είμαστε εδώ για τον άνθρωπο· αυτόν που θέλει να πληροφορείται για νέες θεραπείες, για εκείνον που ανησυχεί για τον ίδιο και την οικογένειά του, για τους αθλητές, για όσους πιστεύουν στην πρόληψη, για εκείνον που θέλει να φροντίζει τον εαυτό του και να αισθάνεται ευεξία.

Για τον επαγγελματία που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις σε ό,τι σχετίζεται με το αντικείμενό του, πέραν της ειδικής κατηγορίας που προσφέρεται μέσω της ιστοσελίδας, έχουμε μεριμνήσει με υλικό από δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις συνεδρίων, νέες τεχνικές πρόληψης, εκστρατείες ενημέρωσης, αλλά και επιχειρηματικά νέα και θέματα Συλλόγων των ασθενών, όλα προσεγγισμένα με ευαισθησία και επαγγελματισμό.

Με μία απλή εγγραφή εδώ  αποκτάτε άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 700 βίντεο και ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε καινούριο προκύπτει στις ιατρικές εξελίξεις.

Προτεραιότητά μας εσείς, το μέσο μας η υγεία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο