Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020, η τελετή απονομής του νέου πρωτοποριακού θεσμού Βραβεία Iatronet - Υγεία + Ομορφιά, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η τελετή έγινε στο πλαίσιο της 11ης Health Expo Athens.

Τα Βραβεία είναι μία συνδιοργάνωση των www.iatronet.gr και του περιοδικού Υγεία + Ομορφιά.

Οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από μία απόλυτα διαφανή διαδικασία, αποκλειστικά και μόνο από online ψηφοφορία του κοινού.

Η ψηφοφορία διεξήχθη ηλεκτρονικά από 27/12/19 έως 31/1/20, μέσα από ειδική φόρμα της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, vraveia.gr.

Ο κάθε συμμετέχων ψήφισε το καλύτερο κατά τη γνώμη του προϊόν, σε κάθε μία από τις 12 υποκατηγορίες, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε κλήρωση για περισσότερα από 65 δώρα, συνολικής αξίας άνω των 3.300 ευρώ.

Οι τυχεροί νικητές των δώρων έχουν ανακοινωθεί στη σελίδα vraveia.gr.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, αφορούσαν τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων φαρμακείου - Δερμοκαλλυντικά, Συμπληρώματα Διατροφής και Προϊόντα Υγείας.

Οι μάρκες που βραβεύτηκαν είναι:

Algine, Anaplasis, Artelac, Avène, Benlif, Better You, Bifolac, Elgydium, Filevia, Frezyderm, Laxaney, Leukoplast, Luxurious Suncare, mfree, Niflamol, Oral-B, Pampers, Pharmasept, Prospan, Repel, Silac, Sofargen, Valetonina και Vicks.

Ιατροnet.gr

Το μεγαλύτερο Ελληνικό site για την Υγεία και το Well Being, με παρουσία online από το 1999 και περισσότερους από 1.300.000 μοναδικούς επισκέπτες / μήνα.

Υγεία + Ομορφιά

Το μεγαλύτερο Ελληνικό περιοδικό για την Υγεία και την Ομορφιά, στοχευμένο σε καταναλωτές φαρμακείου, με παρουσία online, από το 2016 και με περισσότερες από 700.000 εμφανίσεις / μήνα, από όλα του τα μέσα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η διαλειμματική νηστεία συνδέεται με κίνδυνο για την καρδιά [μελέτη]
Κίρρωση του ήπατος: Πού οφείλεται και πώς αντιμετωπίζεται
Eνόχληση, πόνος, κάψιμο, ερεθισμός λαιμού και άνοιξη