Έχασαν τη ζωή τους δύο ηλικιωμένες γυναίκες - τρόφιμοι του οίκου ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, οι οποίες είχαν βρεθεί θετικές στον κορωνοϊό.
Πρόκειται για μία 88χρονη και μία 91χρονη, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 ακόμη θετικά δείγματα στο γηροκομείο, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον σε 42.
Η 88χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε εκδηλώσει πρώτη συμπτώματα CoViD-19. Είχε χθες διακομισθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου κατέληξε τα ξημερώματα.
Για τη διασπορά του ιού στο γηροκομείο έχει διαταχθεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανο Ζαρκαντζιά.
Από τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, τα 256 αφορούν την Αττική και τα 72 τη Θεσσαλονίκη.... Περισσότερα »
Σάλος έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις ντοκιμαντέρ του ITV για την έκρηξη της πανδημίας στη Γουχάν.... Περισσότερα »
Οι κλινικές μελέτες διενεργήθηκαν τον Νοέμβριο και η μαζική παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.... Περισσότερα »
Πότε και πώς χρησιμοποιείται η μέθοδος.... Περισσότερα »
Σε μία κρίσιμη συγκυρία και εν μέσω της σοβαρής κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνει η χώρα και ο πλανήτης, το Iatronet.gr διοργάνωσε – για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά – τo Συνέδριο Pharma Transformation. Κατά ... Δείτε το video