H Institute of Life - IASO καλωσορίζει στο δυναμικό της τον κ. Κώστα Δημητρόπουλο, Μαιευτήρα - Χειρουργό Γυναικολόγο με ειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, ο οποίος πλέον θα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας.

Η εξειδίκευσή του στην Εξωσωματική γονιμοποίηση και την Ενδοσκοπική χειρουργική, καθώς και η 25ετής και πλέον ενασχόλησή του με την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, τον καθιστούν έναν από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος ειδικεύτηκε στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στις Η.Π.Α. και στη συνέχεια στην Ελλάδα ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ειδικός υπογονιμότητας από το 1995. Κατά την πολυετή κλινική δράση του έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 5.000 κύκλους Εξωσωματικής Γονιμοποίησης έως σήμερα, βοηθώντας πολλά υπογόνιμα ζευγάρια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Ο κ. Παναγιώτης Ψαθάς, πρόεδρος της Institute of Life– IASO, δήλωσε σχετικά: ‘’Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον καταξιωμένο επιστήμονα κ. Κώστα Δημητρόπουλο, διευρύνοντας έτσι τη δύναμη της πλέον σύγχρονης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας με στόχο να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται.’’

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα