Το εμβόλιο κατά της CoViD-19 χορηγήθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Toν ανέμενε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος εμβολιάστηκε στη συνέχεια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη στον εμβολιασμό. Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο εμβολιασμός είναι μία πάρα πολύ σοβαρή διαδικασία και για αυτό δεν πρέπει να λάβει επικοινωνιακή διάσταση.

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως οι πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια από τη διαχείριση που έχει κάνει η κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας: από τις πράξεις και τις εγκληματικές παραλείψεις της.

Δεν έχουν, όμως, κανέναν λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο. Είναι ένα όπλο - είπε - που παρέχει η Επιστήμη για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό. "Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να εμβολιαστεί γρήγορα ο πληθυσμός και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες", τόνισε.

Κάλεσε όλους να σπεύσουν να εμβολιαστούν και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι το όπλο αυτό δεν είναι ικανό από μόνο του να μάς προστατεύσει από την πανδημία. Ζήτησε από την κυβέρνηση να κινηθεί ταυτόχρονα, ώστε να ενισχύσει παράλληλα το ΕΣΥ.

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Βρετανία: Ευθύνες σε διαδοχικές κυβερνήσεις για το σκάνδαλο με το μολυσμένο αίμα
Τα βραβεία Humanizing Health από την TEVA επιστρέφουν δυναμικά
Μπορεί οι λήπτες ενός οργάνου να κληρονομήσουν την προσωπικότητα του δότη; [Μελέτη]