Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Roche Hellas πραγματοποιεί το πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης, Roche Management Trainee, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα 10 νέους πτυχιούχους να απασχοληθούν έμμισθα για 18 μήνες στην εταιρεία.

Οι 10 νέοι που θα προκριθούν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας αξιολόγησης, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για 18 μήνες ως εκπαιδευόμενοι στη Roche Hellas, κάνοντας έτσι ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους σε ένα εργασιακό περιβάλλον, το οποίο έχει διακριθεί ως ιδανικό στην Ελλάδα (Best Workplace Greece 2013, Best Workplace Greece 2014). Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, και αποτελεί μία καινοτόμο πρακτική για την ελληνική φαρμακευτική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία Roche Hellas.

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος, η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων της Roche Hellas κ. Κική Τσιάμη, δήλωσε ότι «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υλοποιούμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Management Trainee Program – μία πρωτοβουλία που το 2014 απέσπασε το βραβείο της πιο καινοτόμου πρακτικής ανθρώπινου δυναμικού στα HR Excellence Awards (ΕΕΔΕ). Το πρόγραμμα, δίνει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες της χώρας μας να αποκτήσουν σημαντική επαγγελματική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και αποκτούν τις βάσεις για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία».

Το πρόγραμμα Roche Management Trainee έχει προσελκύσει ιδιαιτέρως τους νέους, καθώς μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί συνολικά 3.053 αιτήσεις (1.392 αιτήσεις το 2013 και 1.661 το 2014), στοιχεία που αναδεικνύουν τη σημαντικότητα τέτοιων πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, 5 από τους 10 αποφοίτους του πρώτου χρόνου υλοποίησης του προγράμματος απασχολούνται στην εταιρεία, ενώ οι υπόλοιποι εργάζονται σε μεγάλες εταιρείες στο αντικείμενό τους.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (σε πεδίο σχετικό με το αντικείμενο της θέσης που θα διεκδικήσουν και με βαθμό μεγαλύτερο του 7) και μεταπτυχιακό, μέγιστη σχετική εργασιακή εμπειρία έως ένα έτος, πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άρτια γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους.

Οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 30 Απριλίου μέσω της ιστοσελίδας www.icapcareer.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα www.roche.gr

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο