Τα Χριστούγεννα είναι μια μαγική γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Με λίγη φαντασία και καλή πρόθεση κάθε ευχή μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σε εκείνα τα παιδιά που έχουν ανάγκη από μια αγκαλιά - και στεγάζονται σε μικρά ιδρύματα -σκέφτηκαν με πρωτοβουλία τους οι εργαζόμενοι της Boehringer Ingelheim Ελλάς να «προσφέρουν την αγκαλιά τους».
Έτσι, η μεγάλη αγκαλιά των εργαζομένων της Boehringer Ingelheim Ελλάς κατάφερε να χωρέσει παιχνίδια, βιβλία, τετράδια, ρούχα, και παπούτσια για να τα προσφέρει σε παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία φιλοξενούνται στα ιδρύματα:

  • Τα παιδιά του δρόμου
  • Άρσις – Ξενώνας Προσφύγων
  • Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας
  • Οι φίλοι του παιδιού

Τα δώρα έφεραν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι κατά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της εταιρείας. Για την επιλογή των ιδρυμάτων ζητήθηκε η αρωγή από την ΜΚΟ «Μπορούμε» με την οποία η εταιρεία συνεργάζεται τακτικά.

Oι εργαζόμενοι έφεραν οτιδήποτε θα μπορούσε να προσφερθεί στα παιδιά: Βιβλία, παιχνίδια, ρουχαλάκια και παπούτσια για τις συγκεκριμένες ηλικίες των παιδιών των ιδρυμάτων. Ομάδα των υπάλληλων της Boehringer Ingelheim επισκέφθηκε τα ιδρύματα, όπου παρέδωσαν με αγάπη τα δώρα στα παιδιά.

Οι εργαζόμενοι της Boehringer Ingelheim Ellas με την πράξη τους αυτή στέλνουν το μήνυμα ότι η αγάπη ξεκινά από το να προσφέρεις.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλλαγές στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν