91 εργαζόμενοι της  DEMO ήταν εκεί! Στα 5χλμ και στα 10 χλμ ενώ στην κλασική διαδρομή των  42χλμ συμμετείχε επίσης ένας δρομέας . Με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το "Κάνε Μια Ευχή".  Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά, ενώ με τον Οργανισμό “MAKE A WISH” έχουν συνεργασία από το 2015. 

Με κέφι και πάθος, σε μία υπέροχη Αττική ημέρα, "χάρισαν το νου και το σώμα τους" σε ένα σκοπό: Να τερματίσουν!   Η  DEMO MARATHON TEAM  ανανέωσε το ραντεβού της  για την επόμενη χρονιά ενώ τα μέλη ευχήθηκαν να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί!

Στη DEMO ΑΒΕΕ «δρουν» 3 ομάδες εργαζομένων. Εκτός από τη DEMO MARATHON TEAM,  υπάρχει η DEMO SOCCER TEAM που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πάλι το 2019 στο τουρνουά 5 Χ5 του ΣΦΕΕ,  καθώς και η θεατρική ομάδα  “panDEMOnium” με στόχο παραστάσεις σε σκηνές ΜΚΟ, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και κλινικών.   Πέρυσι η “panDEMOnium” παρουσίασε την παράσταση «Οδυσσεβάχ» βασισμένη στο έργο της Ξένιας Καλογαροπούλου, ενώ φέτος  ετοιμάζει την παράσταση  «Ο Μικρός Πρίγκιπας»  του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ.