Μετά την παρέμβαση του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Γιώργου Πατούλη σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή, η οποία ήταν αφιερωμένη στο 15χρονο Πατρινό μαθητή που έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας για να σωθεί, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με ανακοίνωσή του 'χαιρετίζει τη συγκινητική ανταπόκριση του ίδιου του Πρωθυπουργού κ.

Σαμαρά που δίνει και την τελική τροπή στη ζωή του παιδιού, καθώς και των αχαιών υφυπουργών κ. Γιώργου Μαυραγάνη και κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου για το περιστατικό.

Ο άτυχος νεαρός που χρειαζόταν επείγον χειρουργείο, είχε πέσει θύμα της γραφειοκρατίας, που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, τελικά ο νεαρός ασθενής θα διακομισθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ειδικές συνθήκες σταθεροποίησης της κατάστασής του ως τον τελικό προορισμό στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα είναι ΠΑΡΩΝ, για να στηρίξει όπου και όπως μπορεί το 15χρονο ασθενή, τόσο κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο όσο και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και ευχόμαστε καλή επιτυχία και ευόδωση στην κατάσταση υγείας του νεαρού μαθητή το συντομότερο δυνατό.', καταλήγει η ανακοίνωση του ΙΣΑ.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας από τον υπουργό Υγείας
Να πίνω παγωμένο ή ζεστό νερό;
Ζάκυνθος: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ύποπτο κρούσμα λεπτοσπείρωσης