Το 3ο Αθηναϊκό Συμπόσιο μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις με οργανωτή τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (2012 & 2014) επανέρχεται στις 8 & 9 Ιουλίου 2016 και πάλι στο Hilton Αθηνών.
Αυτή τη φορά με τη παρουσία 25 καθηγητών από 12 χώρες και 4 ηπείρους.

Αυτή τη φορά με οργανωτή την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία παραμένει εντός των στόχων των προηγούμενων συμποσίων, δηλαδή να ενημερώσει τους παθολόγους και γενικούς ιατρούς, τους ιατρούς της πρωτοβάθμιας περίθαλψης για το πώς θα διακρίνουν και πως θα προλαμβάνουν τον γαστρεντερικό καρκίνο στους ασθενείς τους.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 9 Ιουλίου στην αίθουσα «Σαντορίνη» του Χίλτον Αθηνών από τις 09:00 το πρωί, ένα πλούσιο πρόγραμμα διαλέξεων από έμπειρους καθηγητές (με ταυτόχρονη μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα) θα τους οδηγήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων για τους ασθενείς τους.

Όπως πάντα οι ιατροί έχουν τη δυνατότητα Δωρεάν εγγραφής (Plain Registration) μέσω του επίσημου website του συμποσίου αλλά επίσης και πλήρους εγγραφής (Full Registration) η οποία περιλαμβάνει το γεύμα και δύναται να ολοκληρωθεί μέσω χορηγών καλώντας απλά στο PCO γραφείο της Τρίαινας Α.Ε. στα τηλέφωνα 210-7499331 & 210-7499340 και συνομιλώντας με την κα Πουλή Ευτυχία.

Βέβαια δεν θα ήταν δυνατόν να παραλείψουμε τους γαστρεντερολόγους, οι οποίοι πραγματικά πρόκειται να ζήσουν μία πανδαισία επιστημονικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν διαλέξεις, πρωινές συζητήσεις με τους ειδικούς, πρακτική άσκηση, ζωντανές επιδείξεις επεμβάσεων μεταδιδόμενες από δύο νοσοκομεία: το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικό» και το Νοσοκομείο «Μετροπόλιταν».

Είναι μια μοναδική ευκαιρία οι Έλληνες γιατροί να ζήσουν από κοντά όλους αυτούς τους ιατρούς που είναι κυριολεκτικά οι πρωταγωνιστές τόσο σε συνέδρια τη Ευρώπης όσο και της Αμερικής.
Το συμπόσιο έχει Διεθνή απήχηση και θα το παρακολουθήσουν γιατροί από 25 χώρες του κόσμου.

Στην ιστοσελίδα http://athens-symposium2016.com/  μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;