Την έκπληξή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Μιλώντας στον σταθμό “Θέμα 104,6”, ο κ. Κουτρουμάνης έκανε λόγο για μεθόδευση από την κυβέρνηση, που “προσπαθεί να αλλάξει ατζέντα”.

“Δεν ήμουν ποτέ αρμόδιος για θέματα τιμολόγησης φαρμάκων. Εκείνο το οποίο θα μπορούσε να πει για μένα ήταν ότι έκανα τη μεγαλύτερη προσπάθεια για να μειωθεί η δαπάνη μέσα από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση ως υπουργός Εργασίας.

Ήταν 5,6 δισ. ευρώ η δαπάνη και όταν αποχώρησα ήταν κάτω από 3 δισ. το χρόνο”, είπε χαρακτηριστικά, για να σημειώσει πως δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να αμφισβητήσει κανείς την τιμιότητά του.

Δικογραφία

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, εμφανίστηκε επίσης ήσυχος για τις εξελίξεις, λέγοντας ότι “δεν έχω καμία ενημέρωση για το περιεχόμενο της δικογραφίας”.

Έκανε λόγο για “αθλιότητα από την κυβέρνηση”, εκτιμώντας ότι “προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα και να δημιουργήσει ενόχους σε μια πορεία για να ανατρέψει το εις βάρος της κλίμα”.

“Δεν το συζητάμε, η μεθόδευση είναι προφανής”, επεσήμανε ο κ. Κουτρουμάνης.

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Με μετακίνηση ορθοπαιδικού επιχειρείται να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου Σπάρτης
Οι υγειονομικοί συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης
Απειλή για εγκύους και νεογνά η αύξηση της θερμοκρασίας [ελληνική μελέτη]