Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Μονάδας που λειτουργεί με τα πλέον υψηλά επιστημονικά στάνταρ ,στο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Η Ελπίδα" και εξήρε την προσφορά της προέδρου του Συλλόγου και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

"Το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Η ΕΛΠΙΔΑ", αποτελεί ένα ενδεικτικό παράδειγμα προσφοράς, ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Όταν υπάρχουν συνάνθρωποί μας και προσωπικότητες όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη τους σώζοντας ζωές τότε υπάρχει ελπίδα. Μάλιστα με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ, έχουμε συμμετάσχει κατά καιρούς σε σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη .Η προσφορά στον συνάνθρωπο δίνει ελπίδα ότι το μέλλον της χώρας μας θα είναι καλύτερο".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Επίσκοπος Θεσπιών και πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Συμεών, ο Γ. Κατρούγκαλος Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, ο Εμμανουήλ Παπασάββας, Διοικητής της Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, βουλευτές, δήμαρχοι και προσωπικότητες του πολιτικού και δημόσιου βίου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ανοσοθεραπεία μετά τη νεφρεκτομή αυξάνει την επιβίωση σε ασθενείς με καρκίνο νεφρού
Κ. Φουντουλάκης: Γιατί αυξήθηκε η κατάθλιψη στην Ελλάδα και διεθνώς
Τι συμβαίνει με το Relyvrio που "κόπηκε" η διάθεσή του στην Ελλάδα