Στην αναζήτηση αναδόχου βρίσκεται ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να αναλάβει την μεταφορά περίπου 100 παλετών των 36 έως 40 κιβωτίων, βάρους μεταξύ 14 και 18,6 κιλών/κιβώτιο από τους χώρους του Κέντρου Μηχανογραφικής Επεξεργασίας Συνταγών-ΚΜΕΣ (Πειραιώς 181,Ταύρος) σε αποθηκευτικό χώρο του ΕΟΠΥΥ ή σε χώρο αναδόχου εταιρείας αποθήκευσης, εντός των ορίων του Ν. Αττικής ή των όμορων νομών και αντίστροφα, με μεθοδολογία τέτοια που να επιτρέπει να είναι ορατή προς έξω η ετικέτα του κάθε κιβωτίου, εφόσον το απαιτεί η αντίστοιχη σύμβαση με την εταιρεία αποθήκευσης προς το χώρο της οποίας γίνεται η μεταφορά.

Η μεταφορά, παλετοποίηση και φορτοεκφόρτωση των λογαριασμών φαρμακείων και συνταγών, τα οποία θα είναι συσκευασμένα σε κιβώτια διαστάσεων Ύψους 41 cm, Πλάτους 36 cm και Μήκους 24 cm, θα γίνεται σε παλέτες διαστάσεων 120x80x13 cm και θα διενεργείται σε μηνιαία βάση κατά το Α’ δεκαήμερο κάθε μήνα. Θα μεταφέρονται μηνιαίως κατά προσέγγιση εκατό (100) παλέτες των 36 έως 40 κιβωτίων(σταθεροποίησης).

Η σύμβαση με τον ανάδοχο που θα αναλάβει το έργο θα έχει χρονική διάρκεια 18 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της, ή μέχρι εξαντλήσεως του συμβατικού τιμήματος των 60.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με απόφαση του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ θα οριστεί Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής του Έργου (ΕΠΠΕ). Αρμοδιότητα της ΕΠΠΕ θα αποτελεί η παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης του παρόντος Έργου, η παραλαβή αυτού καθώς και ο έλεγχος της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον Ανάδοχο. Επίσης η ΕΠΠΕ θα αναλάβει τη ευθύνη του συντονισμού με τις λοιπές υπηρεσίες, την παρακολούθηση της εξέλιξης του έργου και τον έλεγχο της ποιότητας των Παραδοτέων. Η παραλαβή του έργου θα γίνεται σε μηνιαία βάση. Η ΕΠΠΕ μπορεί να υποβάλλει παρατηρήσεις στον Ανάδοχο εάν δεν τηρεί τους όρους της διακήρυξης και της σύμβασης. Η ΕΠΠΕ θα είναι αρμόδια για την έγκριση και πιστοποίηση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας