Στην υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση του νέου 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης Αττικής, προχώρησε την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης, παρουσία του Προέδρου της Εταιρείας, Γιώργου Μπιτάκου.
Σύμφωνα με τη σύμβαση, το νέο σχολείο θα ανεγερθεί εντός 540 ημερολογιακών ημερών, με προϋπολογισμό 2.780.984,62 ευρώ (με ΦΠΑ). Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία «Α.Γ.Τ. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ. AGT CONSTRUCTIONS A.T.E.».
Με την ανέγερση του νέου σχολείου, θα επιλυθεί το μείζον πρόβλημα στέγασης των μαθητών του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης, οι οποίοι σήμερα κάνουν μάθημα υπό ακατάλληλες συνθήκες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τάξεις του σχολείου στεγάζονται σε άλλες σχολικές μονάδες της περιοχής.
Προσθέστε το iatronet.gr στο DiscoverΕιδήσεις υγείας σήμερα
Παράγοντες κινδύνου για άνοια που δεν γνωρίζατε
Ο μικροσκοπικός "εχθρός" που κρύβεται στο γρασίδι και στους κήπους
Μόνιμη εθνική πολιτική το "Προλαμβάνω" έως το 2030 - Κάλυψη από τον τακτικό προϋπολογισμό