Συνάντηση για τις ανάγκες σχολικής στέγασης αλλά και τα έργα αποκατάστασης των σεισμόπληκτων σχολείων του Ληξουρίου, είχαν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης και ο Δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλλης.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος ζήτησε την ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου για την στέγαση του Λυκείου Ληξουρίου λαμβάνοντας τη θετική ανταπόκριση του Διευθύνοντα Συμβούλου ο οποίος τόνισε ότι "εφόσον επιλυθούν τα θέματα με τους όρους δόμησης του ακινήτου στο οποίο προορίζεται να ανεγερθεί το νέο σχολείο, η ΚΤΥΠ ΑΕ είναι έτοιμη προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες ένταξης του έργου στον Προγραμματισμό της". 

Ακόμη, τέθηκε από τον Δήμαρχο, το αίτημα της συνολικότερης ανακαίνισης των σχολικών μονάδων, πέραν των εργασιών αποκατάστασης ζημιών λόγω σεισμού, τις οποίες εκτελεί αυτή τη στιγμή η ΚΤΥΠ ΑΕ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, δεσμεύτηκε να εξεταστεί η δυνατότητα είτε της ένταξης των πρόσθετων έργων που θα απαιτηθούν στην υφιστάμενη εργολαβία, είτε της υλοποίησης του ως ξεχωριστό υπο-έργο που θα ενταχθεί στο τρέχον ΕΣΠΑ. 

 

 

 

                  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα