Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 1 Νοεμβρίου στην πόλη της Ναυπάκτου προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της έναρξης του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Χρηματο-Οικονομική Διοίκηση και Διαχείριση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που έλαβε χώρα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδος.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αγαστή διαχρονική  συνεργασία απανταχού της Ελλάδος, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα εθελοντισμού και ανθρωπισμού, τονίζοντας τη σημασία των δράσεων επιστημονικού χαρακτήρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με στόχο την παροχή ενημέρωσης και τεχνογνωσίας στα στελέχη του ΟΤΑ, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Γενικοί και Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων και Περιφερειών, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες, υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων.

Το Συνέδριο, το οποίο είχε απόλυτη επιτυχία, υλοποιήθηκε στις 1 & 2 Νοεμβρίου, με διοργανωτές την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», το Δήμο Ναυπακτίας και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης FORUM Training & Consulting.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA