Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή!

Μοιραζόμαστε μαζί σας αυτή τη στιγμή με πολλή αγάπη, καταθέτοντας από την πλευρά μας 40 χρόνια γνώσης και εμπειρίας, για κάθε λεπτό της παραμονής σας στη Μαιευτική μας Κλινική.

Για όλους εμάς στη Μαιευτική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ η φροντίδα της εγκύου και η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, αποτελούν τον πρωτεύοντα στόχο.

To MHTEΡΑ, από το 1979, στέκεται δίπλα στη γυναίκα, στο παιδί, στην οικογένεια προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη ζωή, η υπευθυνότητα και η ακεραιότητα, που έθεσε σαν αξίες η ιδρυτική ομάδα για τη λειτουργία του ΜΗΤΕΡΑ, είναι αυτές που χαράζουν την πορεία και την ανάπτυξή του έως σήμερα.

Χάρις στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, το απόλυτα καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να ζήσετε γεμάτη αισιοδοξία και χαρά, τη μοναδική εμπειρία της γέννας.

Με αναβαθμισμένες αίθουσες τοκετών, ανακαινισμένες αίθουσες ωδινών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Ενηλίκων και Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, το ιατρονοσηλευτικό επιτελείο του ΜΗΤΕΡΑ παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να φροντίσει εσάς και το μωρό σας και να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί σε 24ωρη βάση.

Επιπλέον, φροντίζουμε ώστε η παραμονή σας στο ΜΗΤΕΡΑ να είναι ευχάριστη και άνετη, διαθέτοντας ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τους οικείους σας, με ανακαινισμένα δωμάτια νοσηλείας με ζεστά χρώματα και όλες τις ανέσεις, παιδότοπο, internet corners κ.ά.

Για εμάς στο ΜΗΤΕΡΑ, οι πιστοποιήσεις είναι η ανάγκη να γινόμαστε διαρκώς όλο και καλύτεροι, όλο και πλουσιότεροι σε εμπειρίες και γνώσεις, οι οποίες θα προβάλλονται στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους ασθενείς μας, υπηρετώντας τις βασικές μας αρχές, το όραμα μας για: παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών, καθιερώνοντας το ΜΗΤΕΡΑ, ως κέντρο αναφοράς για όλη την οικογένεια και για κάθε ηλικία.

Υπηρεσία  «πρόβα τοκετού»

Στο ΜΗΤΕΡΑ, λειτουργεί δωρεάν η υπηρεσία Πρόβα τοκετού, που παρέχει τη δυνατότητα στα ζευγάρια να προετοιμαστούν για τη μεγάλη ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεναγηθούν στους αναβαθμισμένους χώρους μας και να ενημερωθούν  για τη διαδικασία εισαγωγής τους στο Μαιευτήριο.

Ταυτόχρονα, δίνονται απαντήσεις σε όλες τις απορίες και συζητούνται τα ζητήματα που απασχολούν τους μελλοντικούς γονείς, ώστε να νιώσουν οικειότητα και ασφάλεια και η παραμονή τους στο ΜΗΤΕΡΑ να είναι ευχάριστη και άνετη, για αυτούς  και τους οικείους τους.

Υπηρεσία συνδιαμονής (Rooming-In)
Μητέρας – Νεογνού

Με την υπηρεσία Συνδιαμονής Μητέρας και Νεογνού (Rooming-in) του ΜΗΤΕΡΑ, έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε το μωρό κοντά σας, να αναπτύξετε ένα δυνατό συναισθηματικό δεσμό και να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία του Μητρικού Θηλασμού. Παράλληλα, και για τον πατέρα θα αποτελέσει την καλύτερη αρχή στη σχέση του με το νεογέννητο. Οι μαίες και το νοσηλευτικό προσωπικό θα είναι πάντα δίπλα σας για να φροντίσουν το νεογνό σας και να σας δείξουν όλες τις τεχνικές του θηλασμού. H υπηρεσία Rooming-in προσφέρεται δωρεάν.

Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού και Φροντίδας Νεογνών

Κατά την παραμονή σας στο ΜΗΤΕΡΑ  ή ακόμα καλύτερα πριν γεννήσετε, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μαζί με την οικογένειά σας το ενημερωτικό Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού & Φροντίδας Νεογνών, κατά τη διάρκεια του οποίου έμπειρο προσωπικό θα αναπτύξει τα θέματα του μητρικού θηλασμού. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα ακάλυπτα κόστη στον μεταστατικό καρκίνο του μαστού
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια