Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στη 1.μ.μ θα παρευρεθεί στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Μπαντής και τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου αμειβόμενων ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) κ. Αντρέ Βιερίνια, Δημήτρης Πέλκας, Νικόλα Ντιγκινί, Αλέξανδρος Καλογερής, Φιόρι Ντουρμισάι, Δημήτρης Αμαραντίδης. Η παράδοση της δωρεάς θα γίνει παρουσία του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Π. Μπογιατζίδη.

Ο ΠΣΑΠ δείχνοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίηση στη δύσκολη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας περίοδο αντιμετώπισης της πανδημίας λόγω του κορωνοϊου SARS-CoV-2, προχώρησε στη δωρεά ενός ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου αξίας 16. 000 ευρώ.

΄΄Για τη  συμβολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και την ευγενή πρόθεση να συνδράμει με την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο προσφέροντας εξαιρετική βοήθεια στο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τον πρόεδρο του Συλλόγου. ΄΄

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τροφές για καλή υγεία του εντέρου
Το ΕΣΥ σε αναζήτηση παθολόγων - Η κατάσταση σε 4 "κόκκινα" νοσοκομεία
Εγκαίνια της ανακαινισμένης Ψυχιατρικής Κλινικής του "Αγία Όλγα"