Τραγική κατάληξε είχε ένα σοβαρό επεισόδιο που συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο "Αττικόν".

Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, στις 5.20 το πρωί, η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.  

Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του,  μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης.

Η διοίκηση εκφράζει τη θλίψη της για το συμβάν και συμπαραστέκεται στο προσωπικό του νοσοκομείου, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διοικητή του νοσοκομείου Σπύρο Αποστολόπουλο, ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας που τραυματίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και τού ζήτησε να της μεταφέρει τις θερμές ευχές του για ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γρίπη των πτηνών: Χαμηλός ο κίνδυνος μετάδοσης από τα ζώα στον άνθρωπο στις πόλεις
Τα νοσοκομεία με τη μεγαλύτερη φαρμακευτική δαπάνη [πίνακας]
1 στους 2 υγειονομικούς θεωρούν μη ασφαλή την παρεχόμενη φροντίδα, λόγω των ελλείψεων [ανάλυση]