Tην Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ‘Ο Ελληνικός Κόσμος συναντά..’ τον Ακαδημαϊκό, καθηγητή Πρόληψης Καρκίνου και καθηγητή Επιδημιολογίας στο Πανεπιτήμιο Ηarvard των ΗΠΑ, κ. Δημήτρη Τριχόπουλο, που θα μιλήσει με θέμα: ‘Η νέα γρίπη’.

Στις 10 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των απογευματινών διαλέξεων, ο ‘Ελληνικός Κόσμος’ θα συναντήσει τον κ. Τρύφωνα Ζαχαριάδη, με θέμα συζήτησης ‘Σχέση μητέρας παιδιού: Η ευτυχία μιας βαθιάς δυστυχίας’. Ο κ. Ζαχαριάδης είναι ψυχαναλυτικός θεραπευτής, διδάσκων και εκπαιδευτής αναλυτής στην Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας.

Με τίτλο ‘Ο Ελληνικός Κόσμος συναντά...’, το Κέντρο Πολιτισμού ‘Ελληνικός Κόσμος’ εγκαινιάζει έναν κύκλο απογευματινών διαλέξεων που αναμένεται να γίνoυν θεσμός τα απογεύματα της Τετάρτης. Με καταξιωμένους ομιλητές από διαφορετικούς τομείς, o ‘Ελληνικός Κόσμος’ (www.hellenic-cosmos.gr) ανοίγει τις πόρτες στο κοινό για μια σειρά διαλέξεων που καλύπτουν πολλά και διαφορετικά πεδία ενδιαφέροντος.

Οι απογευματινές διαλέξεις πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα, κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 18:30 στο καφέ του αίθριου χώρου. Η ομιλία των προσκεκλημένων διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά και στη συνέχεια ακολουθεί συζήτηση με το κοινό, για περίπου μιάμιση ώρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και, όπως πάντα, διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Οι ομιλίες της 27ης Ιανουαρίου και 10ης Φεβρουαρίου αρχίζουν στις 18:30, με ελέυθερη είσοδο.
Το Κέντρο Πολιτισμού ‘Ελληνικός Κόσμος’ βρίσκεται στηνν οδό Πειραιώς 254, στον Ταύρο.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.

212 2540350
url: http://dialexeis.hellenic-cosmos.gr/

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA