Η ολοκληρωμένη και καταξιωμένη σειρά Dermopur της Castalia Laboratoires Dermatologiques υποδέχεται το φετινό φθινόπωρο δίνοντας τέλος στην ακμή, αλλά και τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

Η σειρά Dermopur της Castalia συνδυάζει πρωτοποριακές τεχνολογίες και καινοτόμα δραστικά συστατικά. Έτσι, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, χωρίς να δημιουργεί κνησμό και ερεθισμούς, με άριστη ανεκτικότητα από τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Με μακροχρόνιες κλινικές έρευνες, που αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, η σειρά Dermopur:

  • εξασφαλίζει τη μείωση της έκκρισης του σμήγματος,
  • εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων,
  • εξυγιαίνει την επιδερμίδα,
  • αποτρέπει την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων,
  • καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς,
  • ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, χωρίς να την ξηραίνει.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, η ακμή παρουσιάζεται την περίοδο της εφηβείας. Τότε, ξεκινούν να συμβαίνουν στον οργανισμό σημαντικές ορμονικές μεταβολές που προκαλούν υπερβολική έκκριση σμήγματος, με αποτέλεσμα η νεανική επιδερμίδα να γίνεται έντονα λιπαρή, με γυαλιστερή όψη, διεσταλμένους πόρους, μαύρα στίγματα και σπυράκια.

Έτσι εξελίσσεται η ακμή, η οποία εμφανίζεται στο πρόσωπο και στο άνω μέρος του σώματος (στέρνο και πλάτη).

Με τα προϊόντα της σειράς Dermopur της Castalia, η επιδερμίδα αποκτά υγιή, 'ματ' όψη, χωρίς γυαλάδα, μαύρα στίγματα και σπυράκια.

Η Castalia Laboratoires Dermatologiques επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη. Με νέα, μοντέρνα φιλοσοφία 'Healthy is Beautiful', η Castalia Laboratoires Dermatologiques αποτελείται από σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας.

Όλα τα προϊόντα της είναι ειδικά σχεδιασμένα για ελαχιστοποίηση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα.

Συνιστώνται από δερματολόγους και διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο