Εβδομάδα αφιερωμένη στην κολπική μαρμαρυγή, οργανώνει το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν από 2 - 6 Ιουλίου 2012, παρέχοντας δωρεάν κλινική εξέταση από ειδικευμένους καρδιολόγους και ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα γίνονται δεκτοί από τις 10 π.μ.- 2 μ.μ. και την Τετάρτη 4 Ιουλίου και το απόγευμα από τις 3-6 μ.μ., μόνο με ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι με τη χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα μπορούν χωρίς συμμετοχή να πραγματοποιήσουν Holter Ρυθμού, Triplex καρδιάς, δοκιμασία κόπωσης εάν υπάρχουν ενδείξεις και κάθε άλλη εξέταση που ενδεχομένως να χρειαστεί.

Στους ιδιώτες ενδιαφερόμενους θα παρασχεθεί έκπτωση 50%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν, καθημερινά, ραντεβού κατά τις ώρες 08:00-16:00 στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 210- 69 72 876 & 210- 69 72 142.

Η κολπική μαρμαρυγή   είναι η συχνότερη αρρυθμία και απασχολεί ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της σύγχρονης ιατρικής γιατί αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου και την επίπτωση της καρδιακής ανεπάρκειας, ενώ επιδεινώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών.