Τέσσερα χρόνια μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Γιάννης Κωστάκης επέστρεψε στο Βερολίνο, έτοιμος για νέες παγκόσμιες διακρίσεις. 

Αυτή τη φορά γύρισε από το Διεθνές Meeting Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα, γεμάτος χαρά και αισιοδοξία, έχοντας στις αποσκευές του 11 μετάλλια.

«Όταν πριν από τέσσερα χρόνια γύρισα από το Βερολίνο, μετά από τέτοιο σοβαρό τραυματισμό, πολλοί είπαν ότι ήμουν πλέον τελειωμένος… Αλλά δεν πτοήθηκα! Είχα και έχω τη συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς μου, του προπονητή μου και της μεγάλης οικογένειας του Κέντρου Αποκατάστασης «Ανάπλαση». Από τότε μέχρι σήμερα, τα μετάλλια και οι διακρίσεις, δεν σταμάτησαν. Αλλά η επιστροφή μου στο Βερολίνο είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα, αφού οι επιτυχίες συνεχίζονται. Πήρα 2 χρυσά στα 100 μ. ελεύθερο και στα 150 μ. μικτή ατομική, 6 ασημένια στα 50 μ. πρόσθιο (προκριματικά και τελικά), 50 μ. ελεύθερο, 200 μ. ελεύθερο, 150 μ. μικτή ατομική και τρία χάλκινα στα 50 μ. ύπτιο και 100 μ. ελεύθερο», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας και συνέχισε: «Προσπαθώ μέσα από αυτές τις επιτυχίες να κρατήσω ένα υψηλό επίπεδο επιδόσεων, το οποίο θα μου δώσει και το εισιτήριο για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης στη Γλασκώβη, τον Ιούλιο του 2015. Μέχρι τότε εξακολουθώ να προπονούμαι σκληρά και να ακολουθώ πιστά το ειδικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει για μένα η Ομάδα των γιατρών και θεραπευτών της Ανάπλασης».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νοσοκομεικοί γιατροί και εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία της Πρωτομαγιάς
Εντοπίστηκε γονίδιο που συνδέεται με την εμφάνιση λιπώδους νόσου του ήπατος
Η ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης μπορεί να είναι το ''κλειδί'' για τη βελτίωση της αγωγής κατά του καρκίνου