Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Η “νεολαία” της Τρίτης Ηλικίας γιορτάζει».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00 στο Κινηματοθέατρο Καλυψώ (Γρηγ. Λαμπράκη και Καλυψούς) στην Καλλιθέα.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: «η νομική κατοχύρωση των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Τρίτης Ηλικίας» από τον δικηγόρο παρ΄ Αρείω Πάγω Χαράλαμπο Πελέκη, «η άσκηση στην Τρίτη Ηλικία» από τον καθηγητή Γηριατρικής του Παν/μίου Λευκωσίας Κίμωνα Βολίκα, «η σωστή διατροφή στην Τρίτη Ηλικία» από τον ειδικό παθολόγο Θωμά Μάνο και «το σεξ στην Τρίτη Ηλικία» από τον νευρολόγο ψυχίατρο Θάνο Ασκητή.

Στο τέλος των εργασιών οι εισηγητές θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας από τον υπουργό Υγείας
Να πίνω παγωμένο ή ζεστό νερό;
Ζάκυνθος: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ύποπτο κρούσμα λεπτοσπείρωσης