Η Ελληνική Ογκολογική Εταιρεία διοργανώνει το 2ο συνέδριο διατήρησης γονιμότητας σε νεοπλασματικούς ασθενείς στο Ζάππειο Μέγαρο, από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου.

Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, έχει σκοπό την παρουσίαση των σημαντικότερων νεότερων εξελίξεων – «αιχμών» σε όλο το φάσμα της διατήρησης της γονιμότητας σε ασθενείς με καρκίνο.

Οι ομιλητές θα αναφερθούν στα νεότερα επιστημονικά δεδομένα τα οποία βρίσκουν κλινική εφαρμογή αλλά και στις εξελίξεις στον τομέα της ασφαλούς διατήρησης γονιμότητας σε άνδρες και γυναίκες.

Τα θέματα που θα αναλυθούν περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

  • Η αναγκαιότητα της συμμετοχής του νοσηλευτή στη διατήρηση Γονιμότητας Παιδιατρικών ασθενών με Νεοπλασματική νόσο.
  • Η διατήρηση της Γονιμότητας στον καρκίνο του Γεννητικού Συστήματος
  • Η επίδραση της χημειοθεραπείας στη Γονιμότητα
  • Νεότερες Τεχνικές στην κρυοσυντήρηση ωοθηκικού Ιστού και ωαρίων σε Γυναίκες με Νεοπλασία
  • Κακοήθειες του αιμοποιητικού συστήματος – λέμφωμα και λευχαιμίες και κύηση Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.2ndgoneas-congress.gr/ 
Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας από τον υπουργό Υγείας
Να πίνω παγωμένο ή ζεστό νερό;
Ζάκυνθος: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ύποπτο κρούσμα λεπτοσπείρωσης