Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, για τις οικογένειες των μελών του, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 1.400 άτομα, μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις!

Ο πρόεδρος  κ. Γιώργος Πατούλης , ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Φ. Πατσουράκος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Στ. Τσούκαλος, ο Ταμίας κ. Γ. Μαρίνος, η αν. Ταμίας κ. Λ. Μαρκάκη και  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΑ  κ.κ. Ι. Κεχρής, Π. Λεονάρδου, Σ. Προβατάς, και Α. Χατζής, υποδέχτηκαν   τα εκατοντάδες παιδιά που φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν σε ενδιαφέροντα παιχνίδια και δραστηριότητες.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ποιοτικού χρόνου των γονέων με τις οικογένειές τους  και τόνισε  ότι οι Έλληνες γιατροί, είναι οι καλύτεροι όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς διακρίνονται για το ιδιαίτερα υψηλό επιστημονικό επίπεδο. Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι ο ΙΣΑ, θα δώσει μάχη για την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού και την επαγγελματική του επιβίωση.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Παράταση στις επαναλαμβανόμενες συνταγές φαρμάκων που έχουν λήξει
FAMAR: Νέες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Το παραλήρημα ασθενών μετά από έμφραγμα επιδεινώνει την έκβασή τους