Το Σαββατοκύριακο της επίγνωσης που διοργάνωσε το κανάλι Body in Balance Greece στο Dolce Attica Riviera, 16-17 Μαρτίου, μας πήγε ένα ταξίδι στο χρόνο και στο σώμα μας. 

Ο καθηγητής Δρ. Ηλίας Τσούγκος, μας μίλησε για την γυναικεία καρδιά και το τι πρέπει να προσέχουμε σε σχέση με την ανδρική, για να προστατεύσουμε το σημαντικό αυτό όργανο αλλά και για το πώς να έχουμε ευεξία.

Για να έχουμε τέλεια Υγεία, εκτός από την πρόληψη είχαμε και ασκήσεις Ται Τσι με τον Γιώργο Μαργαρίτη, που μας βοήθησαν στην ισορροπία του σώματος και ενδείκνυνται ιδιαίτερα σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Εκτός από το Ται τσι για αύξηση της επίγνωσης, γνωρίσαμε τεχνικές που μεταφέρουν την σοφία από πανάρχαιους πολιτισμούς, που χάνονται στα βάθη των αιώνων με τον Ανδρέα Προβελέγγιο. 

Κάναμε αναπνοές αντί στρες για να μάθουμε να ξεφεύγουμε σε έναν κόσμο όπου το άγχος και η ένταση φεύγουν, και yoga της επίγνωσης σε φυσικό περιβάλλον. Μοναδική εμπειρία! 

H βασική κινησιολογία του ραβδιού (stick) για  χρήση στο πλαίσιο της αυτοάμυνας, αλλά και  ως τρόπος εκγύμνασης του σώματος, μας ενθουσίασε και μας ενδυνάμωσε. 

Στο Awareness weekend μέσω θεάτρου με οδηγό τον μονόλογο της Μήδειας, κάναμε αυτογνωσία με την Μαριάννα Λαμπίρη για να έρθουμε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας.

 

Το 40 + weekend, στις 23 και 24 Μαρτίου περιλαμβάνει δράσεις για να διατηρούμαστε ακμαίοι και ζωντανοί και μετά τα 40 μας χρόνια! Θα περπατήσουμε στη φύση της Βραυρώνας και θα γυμνάσουμε το σώμα αλλά και το μυαλό μας με personal trainer, ενώ θα εκφραστούμε μέσω του χορού για να έχουμε body in balance.

Walking Tour:

Θωμάς Παπαβασιλείου

«Walking Tour»

Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο: 10:30 - 12:30

Life Coaching:

Άκης Αγγελάκης

«Προγραμματίζοντας νέες συνήθειες»

Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο: 19:00 - 20:30

Personal Training:

Διονύσης Φέξης

«Χτίζοντας ένα γυμνασμένο σώμα με σωστή διατροφή & άσκηση»

Ώρες σεμιναρίου:

Κυριακή: 11:30 - 13:30

Σεμινάριο Χορού:

Κατερίνα Βούλγαρη

«Αυτοσχεδιασμός χορού»

Ώρες σεμιναρίου:

Κυριακή: 17:00 - 19:00

‘’Ελάτε μαζί μας για βιωματικές εμπειρίες στα Body in Balance weekends, που διοργανώνει κάθε Σαββατοκύριακο το κανάλι που εκπέμπει στο 456 της Cosmote TV, Body in Balance Greece στο Dolce Attica Riviera.’’

Μια αξέχαστη εμπειρία ζωής !


Περισσότερες πληροφορίες στο 210-6231508 και 6946- 704777
Για κρατήσεις 22940-71000
www.bodyinbalance.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Roche: Έμπρακτη δέσμευση σε ένα ποικιλόμορφο, ισότιμο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον
Πόσα βήματα την ημέρα πρέπει να κάνουν όσοι έχουν γενετική προδιάθεση για να αποφύγουν την παχυσαρκία [μελέτη]
Καταδικάστηκαν ιδιοκτήτες Γηροκομείου για τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού