Τριμελής ομάδα του γνωστού προπονητή Δημήτρη Κασίμη συμμετέχει την Κυριακή, 12 Μαΐου στην Compresport Atsas Mountain Race powered by XM. Στον Ημιμαραθώνιο θα τρέξουν οι Έλληνες Βαγγέλης Νούλας, Γιώργος Γκάτσιος και Θωμάς Παρτσάνης.

Η διοργάνωση έχει επίκεντρο το μικρό ορεινό χωριό Άγιος Θεόδωρος Σολέας, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Λευκωσίας.

Η αποστολή κατέστη εφικτή με την πολύτιμη στήριξη της Blue Air η οποία συνδέει Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ο αγώνας, που διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα ενισχύουν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών & Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στον αγώνα ο Βαγγέλης Νούλας δήλωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που αποδεχτήκαμε την πρόσκληση για να συμμετέχουμε στην Compresport Atsas Mountain Race powered by XM και ανυπομονούμε να απολαύσουμε μαζί με τους Κύπριους δρομείς αυτή την πανέμορφη διαδρομή, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και την Blue Air που μας έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο νησί.»

Εκ μέρους της Blue Air ο Chief Commercial Officer, Carsten Schaeffer, σημειώνει: «Είμαστε ευτυχής που μπορούμε να ενισχύσουμε τόσο το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ, μέσω της στήριξης του αγώνα Compresport Atsas Mountain Race, όσο και το δρομικό κίνημα, συμβάλλοντας στην ατομική πρόοδο των δρομέων αλλά και στην αναβάθμιση μιας σπουδαίας διοργάνωσης, η οποία στέλνει πολλά θετικά μηνύματα».

Ο αγώνας Compresport Atsas Mountain Race powered by XM.com περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο (21.1χλμ), αγώνα 7.1χλμ αλλά και παιδικό δρόμο 500μ, όπως επίσης διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και τοπικά εδέσματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.atsasmountainrace.com

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο