Στα βραβευμένα Body in Balance Weekends, στις 11- 12 Μαΐου 2019 θα λάβει μέρος  ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του καναλιού που εκπέμπει στο 456 της Cosmote TV, Body in Balance, και αυτή την Κυριακή 11:30-13:30, θα δώσει δωρεάν ομιλία για εσωτερική δύναμη και θα συμμετάσχει ενεργά στα υπόλοιπα σεμινάρια του Σαββατοκύριακου.

Δείτε το video εδώ. https://youtu.be/2KExGYhqI2w 

Σε μια ανοιξιάτικη ημέρα, στο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, στη Βραυρώνα, τα βραβευμένα με silver award για wellness project, Body in Balance Weekends, κλείνοντας για τη σεζόν, φιλοξενούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που είναι γνωστός ως ‘’Ντάνος’’. Αθλητής, επιχειρηματίας και  τηλεοπτικό πρόσωπο, ως εισηγητής θα αναφερθεί σε τεχνικές παρακίνησης,  στην ομιλία του με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας Δύσκολες Στιγμές».

Μέσα από εμπειρίες της ζωής του και τους δικούς του μηχανισμούς αντιμετώπισης διαφόρων καταστάσεων θα μοιραστεί με το κοινό του σεμιναρίου ‘’τα  7 βήματα για να αξιολογήσεις την κάθε κατάσταση και να πετύχεις ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, ακόμα και όταν η επιτυχία φαίνεται αδύνατη.’’ Περισσότερα στο www.bodyinbalance.gr .

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παρουσιάσει το βιβλίο του στο κοινό. Παρούσα στο συνέδριο θα είναι και η συγγραφέας του βιβλίου ‘’Ντάνος, μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου’’, από την Εκδοτική Αθηνών Α.Ε.

Το Σάββατο το απόγευμα, η Κατερίνα Βούλγαρη μέσω της θεραπευτικής κίνησης δίνει τη σκυτάλη στην Kathy Kizito.

Με ήχους gong και θιβετιανών ηχογαβάθων, μας συντονίζει, για να σχηματίσουμε τη Spiral of Positive Energy, με εισηγήτρια την Ιφιγένεια Τσαντίλη, σε μια μέθοδο που συνδυάζει  ηχοθεραπεία και σπειροειδή κίνηση. Tίτλος του σεμιναρίου τους είναι «Απελευθέρωση, δρόμος προς την σωματική και ψυχική ανέλιξη».

Η Ακαδημία Capoeira Αθήνας Banzo de Sensala, θα κάνει το απόγευμα του Σαββάτου και της  Κυριακής, μια επίδειξη της σύνθετης αυτής πολεμικής τέχνης με τον Γιώργο Τζιγκουνάκη και τον Γιώργο Κρίτσα.

Μετά τα σεμινάρια μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικές στιγμές ευεξίας στο Aegeo Spa. Η Φρόσω και η Κάτια θα σας υποδεχτούν  με χαμόγελο, για θεραπείες προσώπου και σώματος στην πισίνα με θαλασσινό νερό, σάουνα και χαμάμ. 

''Σας προσκαλούμε σε μια γιορτή της ζωής.

Μη χάσετε το Detox weekend  στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα!  Συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε θετική ενέργεια και να βιώσουμε την χαρά της ύπαρξης !

join us for a new beginning!''

Για κρατήσεις θέσεων στα σεμινάρια: 22940-71000 και στο 6946-704777 www.bodyinbalance.gr 

Για τη μετάβαση στο Dolce Attica Riviera, υπάρχει λεωφορείο του ΟΑΣΑ, το 304, από τη στάση  Μετρό ‘’Νομισματοκοπείο΄΄ προς τη Βραυρώνα. Ενημερωθείτε στο www.bodyinbalance,  για να βιώσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

 

Πρόγραμμα 11ης-12ης Μαΐου

Ακαδημία Capoeira

«Banzo De Senzala»

Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο:  16:00 - 17:00

Χορός

Κατερίνα Βούλγαρη

«Κίνηση που θεραπεύει»

Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο: 17:15 - 18:45

Ηχοθεραπεία & Σπειροειδής Κίνηση

Κάθυ Κιζίτο, Ιφιγένεια Τσαντίλη

«Απελευθέρωση, δρόμος προς την σωματική και ψυχική ανέλιξη»

Ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο:  19:00 - 21:00

Τεχνικές Παρακίνησης

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Αντιμετωπίζοντας Δύσκολες Στιγμές»

Ώρες σεμιναρίου:

Κυριακή:  11:30 - 13:30

Capoeira Τεχνική

Γιώργος Τζιγκουνάκης & Γιώργος Κρίτσας

«Banzo De Senzala»

Ώρες σεμιναρίου:

Κυριακή:  17:30 - 19:30 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Webinar Φάκελοι Υγείας με θέμα: ''Καρδιακή ανεπάρκεια & συννοσηρότητες''
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΕΕ και το ψήφισμα της γενικής συνέλευσης
Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Πιο αποτελεσματική η διατροφική προσαρμογή από τα φάρμακα [μελέτη]