Με τα δικά τους μάτια 40 παιδιά είδαν το παιδικό χαμόγελο, συμμετέχοντας στον  διαγωνισμό ζωγραφικής  που διοργάνωσε η Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.), στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ορθοδοντικής Υγείας που είναι η 15η Μαΐου.

Σε μια ζεστή τελετή  βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές . Το πρώτο βραβείο δόθηκε στις αδερφές Ιωάννα και Δήμητρα Χατζηαναγνώστου, το  δεύτερο στην Αγγελική Λιακώνη και το τρίτο στην Θέκλα  Οικονομοπούλου και αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα. Σε όλα τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Μιλώντας  στην έναρξη της εκδήλωσης  ο Πρόεδρος της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και μέλος του ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών κ. Παναγιώτης Σκουλαρίκης,  τόνισε πώς η Ο.Ε.Ε. συμμετέχει για τρίτη χρονιά στην εκδήλωση και η φετινή εκδήλωση αποσκοπεί τόσο στην ευαισθητοποίηση για την αξία της ορθοδοντικής και τον προληπτικό ορθοδοντικό έλεγχο που πρέπει να γίνεται στα παιδιά από την ηλικία των 7 ετών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί γονείς με τα παιδιά τους και εκ μέρους της Ο.Ε.Ε. εκτός του πρόεδρου, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ορθοδοντικής κ. Παναγιώτης Καρβελάς, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πολλοί συνάδελφοι.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ – ΕΟΠΥΥ
Έρευνα συνδέει τα φάρμακα για τις καούρες με υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης ημικρανίας
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό