Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ένωση Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (Heart Failure Association – European Society of Cardiology) θα διοργανώσει τον περιπατητικό γύρο HoT Walk 2019, τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019, στις 18:30, κατά μήκος του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει εντάξει αυτή τη δράση στο γενικότερο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του μήνα Μαΐου, με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις καρδιοπάθειες και την ευεργετική επίδραση του βαδίσματος στην υγεία των πολιτών.

Ο Περιπατητικός Γύρος HoT Walk 2019, 3,2 χλμ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 18:00, στον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με σημείο εκκίνησης το άγαλμα της Μελίνας Μερκούρη, στη διασταύρωση λεωφόρου Αμαλίας και Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες και όλους που θέλουν να περπατήσουν στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, σε μία μαγευτική διαδρομή στην Ιστορία και να καταδείξουν ότι η βάδιση είναι ένα φάρμακο χωρίς καμία παρενέργεια, που μπορεί να σώσει ζωές.

Ο γύρος διοργανώνεται με αφορμή τη διεξαγωγή του Heart Failure Congress 2019, 25-28 Μαΐου 2019, στην Αθήνα. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί κατά την εκκίνηση αναμνηστικό μπλουζάκι, μεταλλικό νερό και ενημερωτικό φυλλάδιο από το stand που θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management