Το συνέδριο <<Σύγχρονες προσεγγίσεις Κλινικής Καρδιολογίας>> θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες από 14-16 Ιουνίου 2019,υπό την οργάνωση της Εταιρείας Πρόληψης Καρδιαγγειακής Νόσου, με πρόεδρο το διευθυντή ,επεμβατικό καρδιολόγο στην Α Καρδιολογική κλινική Γ.Ν.Α Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ} κο Ιωάννη Ταγκούλη.

Η συνάντηση περιλαμβάνει ενότητες με ενδιαφέροντα θέματα αιχμής,στην καρδιολογία. επεμβατική καρδιολογία, αγγειοχειρουργική και καρδιοχειρουργική.

Η θεματολογία του συνεδρίου, παρότι πυκνή και πολυθεματική ,με άριστους ομιλητές, εξιδικευμένους στα θέματα που θα μιλήσουν, άριστους προέδρους διεθνούς βεληνεκούς, καθώς επίσης σχολιαστές αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των γιατρών και του κοινού που θα ηθελε να το παρακολουθήσει.

Φιλοδοξούμε οτι το Συνέδριό μας θα αποτελέσει θεσμό για εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων.

Επίσης ο τίτλος του συνεδρίου μας καθορίζεται σε ό,τι νεώτερο βιβλιογραφικά υπάρχει για την πρόληψη της στεφανιαίας νόσου, όσον αφορά, το κάπνισμα, το άτμισμα (ηλεκτρονικό τσιγάρο),την υπέρταση, το διαβήτη, την υπερλιπιδαιμία και την άθληση στον στεφανιαίο και μη ασθενή.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Χάπι για τον διαβήτη μειώνει το σάκχαρο σε παιδιά [μελέτη]
Αυξημένο πρωινό σάκχαρο στον διαβήτη: Συμβουλές αντιμετώπισης
Αγαπηδάκη: Πάνω από 6 εκατομμύρια πολίτες έχουν κάνει προληπτικά εξετάσεις με το "Προλαμβάνω"