To International Health Tourism, υπό την αιγίδα της ELITOUR, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών και το FedHatta, διοργανώνει στην Ελλάδα, το 1st FERTILITY FESTIVAL, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 8 Ιουνίου έως 9 Ιουνίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το 1st FERTILITY FESTIVAL είναι ένα διεθνές γεγονός που επικεντρώνεται στην «Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση υπέρ της Γονιμότητας».

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς εκθέτες, εργαστήρια, ειδικές εκδηλώσεις, ενώ στο επιστημονικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν μερικοί από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες γονιμότητας στον κόσμο.

Το Σάββατο 8/6 είναι ημέρα αφιερωμένη στους Επαγγελματίες Υγείας και στους ανθρώπους που σχετίζονται με τον κλάδο της γονιμότητας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει επιστημονικό πρόγραμμα, με διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και ο Καρδινάλιος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Raymond Leo Burke.

Την Κυριακή 9/6 θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για το κοινό, τα οποία θα επικεντρωθούν σε σημαντικά θέματα που αφορούν τη γονιμότητα.

Γιατί έχουν αυξηθεί τα προβλήματα υπογονιμότητας; Ποιοι παράγοντες τα επιτείνουν; Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το άγχος; Η διατροφή;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τα ζευγάρια και θα συζητηθούν στο 1ο Fertility Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή γονιμότητας!
Ας κάνουμε λοιπόν μια νέα αρχή, «επενδύοντας» στην αγάπη και την οικογένεια!

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς ο διαβήτης κύησης επηρεάζει τα νεογνά
Όχι από τον γερμανό υπουργό Υγείας στην απαγόρευση των τσιγάρων
Ποιες ιατρικές ειδικότητες μπορούν να κάνουν επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού [εγκύκλιος]