Η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας γιορτάστηκε και στην Αθήνα, με επιτυχία, με yoga, διατροφή, θετική ψυχολογία, ηχοθεραπεία, tai chi, Qi Gong, zumba και χορό! 

Ο γνωστός καλλιτέχνης Αλέξανδρος Ζερβάνος, έκανε contact improvisation με τις κρυστάλλινες σφαίρες του, ξεκινώντας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα ευεξίας, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα, στα σκαλάκια του πάρκου του Ευαγγελισμού, στην καρδιά της πόλης, μαζί με την μουσικό Joanna Bebelaki.

Στη συνέχεια, στο χώρο του κέντρου: «Ψυχική Υγεία από την αρχή», το Body in balance πραγματοποίησε Ημερίδα ευεξίας που περιλάμβανε θεραπευτική yoga, tai chi, μακροβιοτική διατροφή, θετική ψυχολογία  και ηχοθεραπεία.

O Aλέξανδρος Ζερβάνος και η Joanna Bebelaki. συνεπήραν το κοινό με contact improvisation υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, από το άλμπουμ της δεύτερης, ''Αιθέριοι κόσμοι''.

Ο Σταύρος Καραγιλάνης παρουσίασε τα οφέλη της μακροβιοτικής διατροφής και την ευεξία που αυτή χαρίζει,.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με θεραπευτική yoga, mandra yoga από τον Μιχάλη Μαχάτμα Ευαγγελίδη.

Η ‘Αννα Μαρία Κυριακοπούλου και ο  Κωνσταντίνος Νίκου, μας μίλησαν για τη Θετική ψυχολογία, ενώ τη σκυτάλη παρέλαβε με Tai chi και Qi gong ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Η βραδιά έκλεισε με Ηχοθεραπεία και  Χοροθεραπεία, στο Spiral of positive energy (σπείρα της θετικής ενέργειας), με την Κάθυ Κιζίτο και την Ιφιγένεια Τσαντίλη.

Η γιορτή ζωής την Κυριακή 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση κοινού που διασκέδασε και βίωσε την ευεξία στο  “Γκαζόν, All day garden” στο Γκάζι, με ανοιχτά μαθήματα yoga, χορού και Zumba! Συμμετείχαν σε μια γιορτή χαράς, όλες οι ηλικίες, από μικρά παιδιά έως ώριμοι άνθρωποι. Όλους τους συνεπήρε ο χορός και ένιωσαν ευεξία.

Η γιορτή άρχισε με οραματισμό για την Αθήνα και την Ειρήνη, υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Προβελέγγιου.

Ο Alexandros Aparle και η Johanna Bebelaki, με το contact improvisation υπό τους ήχους του drum armonico, ενθουσίασαν το κοινό.

Στη συνέχεια, ακολούθησε Partner yoga, για μικρούς και μεγάλους, με τη Φωτεινή Δημητρίου.

Το κοινό διασκέδασε και εκτονώθηκε με το Stick Fit-fight-fun, που  δίδαξε ο Ανδρέας Προβελέγγιος

Στο γκαζόν ξεχύθηκαν οι συμμετέχοντες για Zumba, ακολουθώντας τα βήματα του Christian Seqo.

Θυμήθηκαν παλιές εποχές, όλο κέφι, με Freestyle dance, από την Ιφιγένεια Τσαντίλη.

Και μετά το Latin Dance, με τη Μαρία Αλωνεύτη, ακολούθησε πάρτι!

Γιορτάσαμε στην Αθήνα την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness day) παράλληλα με 130 χώρες σε 5.000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance, είχε  για 3η συνεχή χρονιά την διοργάνωση των εκδηλώσεων στην Αθήνα και όλοι, μικροί και μεγάλοι, βιώσαμε ευεξία και χαρά μέσα από εμπειρίες που αλλάζουν την καθημερινότητά μας, ώστε να έχουμε πιο υγιή ζωή! 

Στα events έλαβαν μέρος συνεργάτες του Body in Balance: Άννα Μαρία Κυριακοπούλου, Κωσταντίνος Νίκου, Σταύρος Καραγιλάνης, Μιχάλης Μαχάτμα Ευαγγελίδης, Γιώργος Μαργαρίτης, Kathy Kizito, Ιφιγένεια Τσαντίλη, Ανδρέας Προβελέγγιος, Φωτεινή Δημητρίου, Αλέξανδρος Ζερβάνος, Joanna Bebelaki, ενώ ο Christian Seqo και η Μαρία Αλωνεύτη συνέπραξαν στις εκδηλώσεις της Κυριακής, σε μια ανεπανάληπτη γιορτή ζωής! 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;
Πόσα παιδιά εισάγονται σε νοσοκομεία με εισαγγελική εντολή