Κάθε χρόνο οι συντάκτες του Best in Fashion, επιλέγουν τα προϊόντα που ξεχώρισαν στην αγορά, στους τομείς του Fashion, του Beauty και του Retail. Η συγκεκριμένη διάκριση, σε brand της χρονιάς στην κατηγορία Youth/Kids, αποδεικνύει πως η διαρκής έρευνα και προσπάθεια του Johnson’s® για τη βελτίωση των προϊόντων του, αναγνωρίστηκε και αγκαλιάστηκε από τους σύγχρονους γονείς, που θέλουν την καλύτερη περιποίηση για τα μωρά και τα παιδιά τους.  

Το 2019, το Johnson’s®  μας εισάγει σε μια νέα εποχή φροντίδας, προσφέροντας ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για το νεογέννητο, το μωρό, το παιδί/νήπιο, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.  

Κάνοντας μία τεράστια επένδυση στην έρευνα και μετά από συζήτηση με σύγχρονους γονείς, το Johnson’s® , με την υποστήριξη της επιστήμης, βελτίωσε τις συνθέσεις και τις συσκευασίες των προϊόντων του, για να προσφέρει προϊόντα αποτελεσματικά και απαλά, που δεν περιέχουν χρωστικές, parabens, θειικές και φθαλικές ενώσεις. Προϊόντα που είναι υποαλλεργικά* και περιέχουν συστατικά 90% φυσικής προέλευσης.

Ο Γρηγόρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Johnson & Johnson Consumer για την Ελλάδα και την Κύπρο δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι ειδικοί στον κλάδο μας αναγνώρισαν την αξία του νέου Johnson’s και είμαστε πραγματικά περήφανοι που με τα νέα βελτιωμένα προϊόντα μας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους γονείς.»

Ανακαλύψτε τη «δύναμη της φροντίδας» στις ολοκληρωμένες σειρές του Νέου Johnson’s® !

 

* συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management