Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι και μικροί - μεγάλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή στα θρανία. Η προετοιμασία όμως δεν πρέπει να αρχίζει ούτε να τελειώνει με τα ….τετράδια και την σχολική τσάντα. Το πρώτο και σημαντικότερο που χρειάζεται το παιδί είναι η αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας "Βιοϊατρική" προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά και ενήλικες, σε ειδική, μειωμένη τιμή.

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου "Επιστροφή στα θρανία" περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:

  • Έλεγχος Α' παιδιών: Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, γ-GT, Σίδηρος, Φερριτίνη, TSH, και δωρεάν γενική αίματος.
  • Έλεγχος Β' Ανδρών: Γενική Ούρων, Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών (Τ.Κ.Ε.), Σάκχαρο, Ουρία, Ουρικό, Κρεατινίνη, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, TSH, FT4, PSA, και δωρεάν γενική αίματος.
  • Έλεγχος Γ' Γυναικών: Γενική Ούρων, Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών (Τ.Κ.Ε.), Σάκχαρο, Ουρία, Ουρικό, Κρεατινίνη, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος, Φερριτίνη, TSH, FT4, και δωρεάν γενική αίματος.
  • Καρδιολογικό check up: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Δοκιμασία Κοπώσεως, Καρδιολογική Εξέταση.

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου "Επιστροφή στα θρανία" ισχύει από 9 Σεπτεμβρίου έως και 5 Οκτωβρίου. 

Για να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ: 210 6966000 για την Αττική και 2310 459660 για την Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, για τις υπηρεσίες του Ομίλου Εταιρειών Υγείας "Βιοϊατρική" μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα του Ομίλου.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.