Άλλη μια εξόρμηση, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα, κάνει το θεραπευτήριο Metropolitan, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, προκειμένου να υποβάλλει σε ιατρικές προληπτικές εξετάσεις, κατοίκους των χωριών του νομού την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη μέχρι και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Κλιμάκιο γιατρών του θεραπευτηρίου , αποτελούμενο από καρδιολόγο, νευροχειρουργό, ορθοπεδικό, μαστολόγο και χειρουργό, θα βρεθεί στην Κόνιτσα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για δύο ημέρες.

Οι αποστολές του προγράμματος «πρόληψης»  του θεραπευτηρίου, γίνονται πάντα σε συνεργασία με την  τοπική αυτοδιοίκηση.

Μέχρι σήμερα η «πρόληψη» έχει κάνει και άλλες δράσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Β. Εύβοια, Κάρυστο, Κέα, ορεινή Κορινθία και το ταξίδι συνεχίζεται!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μητσοτάκης: Επιστρέφονται δύο ενοίκια σε γιατρούς, νοσηλευτές που υπηρετούν στην επαρχία
Το ΜέΡΑ25 ζητά και προτείνει λύσεις για το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης
Σημαντική επιστημονική διάκριση για το πρόγραμμα ‘’Parent2Parent Support’’ της ΑμΚΕ Καρκινάκι