Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 8ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, προς τιμήν της διάσημης Χαλανδραίας πιανίστριας Τζίνας Μπαχάουερ. Η διοργάνωση έχει αφιλοκερδή και φιλαθλητικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.

Ο 8ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω διαδρομές:

-         Διαδρομή 10 χλμ με εκκίνηση στις 9.00. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι έχουν γεννηθεί έως το 2004.

-         Διαδρομή 5χλμ με εκκίνηση στις 10.30. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι έχουν γεννηθεί έως το 2007.

-         Διαδρομή 1 χλμ (παιδικός αγώνας) με εκκίνηση στις 11.20. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσα παιδιά είναι γεννημένα από το 2008 έως και το 2011.

Όλοι οι αγώνες έχουν εκκίνηση και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (Ελευθερωτών).

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει αντίτιμο για τη συμμετοχή στους αγώνες δρόμου και ότι κάθε δρομέας έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή μόνο σε μία διαδρομή. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά (αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ) μέχρι και την Κυριακή 6/10/2019 23:59 ή μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου συμμετοχών. Παρακαλείσθε να κρατήσετε τον κωδικό εγγραφής που θα σας αποδοθεί από το σύστημα με την εγγραφή σας. Στις αρχές της εβδομάδας του αγώνα θα σας σταλούν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του αθλητικού υλικού καθώς και χρήσιμες οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Το ΙΑΤΡΟΝΕΤ στηρίζει το γεγονός ως χορηγός επικοινωνίας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, καθώς και την τοπική κοινωνία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου (210-6856410 και 210-6819350, e-mail: [email protected] ).

Μπείτε στο https://agonasrematiashalandriou.wordpress.com  ή στο  www.chalandri.gr   και εξασφαλίστε  την συμμετοχή σας στον αγώνα.

Οι εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα, θα γίνονται μέχρι κα την  Κυριακή 6/10/2019.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας