Τα εργαστήρια της BIODERMA βρήκαν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα, για να προσφέρουν στο δέρμα με υπερμελάγχρωση το κατάλληλο πρόγραμμα φροντίδας.

Στο πλαίσιο αυτό,  ο όμιλος NAOS, με  σημαντική παρουσία διεθνώς στον κλάδο της Φροντίδας του Δέρματος, παρουσιάζει μέσω της BIODERMA  το πιο ισχυρό διορθωτικό για την μείωση των καφέ κηλίδων, την απολέπιση και την πρόληψη της γήρανσης, το «Pigmentbio C-Concentrate», με την χρήση του οποίου μετά από 8 εβδομάδες παρατηρείται μείωση στις καφέ κηλίδες κατά 41% , προσθέτοντας παράλληλα λάμψη κατά 87%.

Ένα άλλο προϊόν είναι η κρέμα νυκτός “Pigmentbio – Night renewer” για την αναδόμηση, σύσφιξη προσώπου και την μείωση των καφέ κηλίδων. Μετά από 8 εβδομάδες χρήσης, η δερματική αξιολόγηση έδειξε αύξηση λάμψης κατά 52% και ελαστικότητας 43%.

Για την ημερήσια φροντίδα, σημαντικός είναι ο ρόλος της κρέμας “Pigmentbio Daily care SPF 50+” που προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB με πολύ ισχυρά φίλτρα, διορθώνει την υπεμελάγχρωση, με ενυδάτωση που διαρκεί 8 ώρες.

Τέλος, η “Pigmentbio Foaming cream”, καθαρίζει βαθιά και είναι ιδανική για απολέπιση και μάσκα για φωτεινή επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό. Για καθημερινό καθαρισμό ή ως μάσκα,  βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων για λείο και λαμπερό δέρμα.

Η LumiReveal™ Technology στοχεύει στα 3 βιολογικά στάδια στα οποία οφείλεται η υπερμελάγχρωση.

Στη σύνθεση της Pigmentbio περιέχονται 3 βιταμίνες που στοχεύουν στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού.

-         Tα ANDROGRAPHOLIDE και AZELAIC ACID περιορίζουν την παραγωγή μελανίνης. Προστατεύουν το δέρμα από το οξειδωτικό στρες που συνδέεται με τις ακτίνες UV και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης.

-         H EPIDERMACTIV™ ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων αφαιρώντας τα γεμάτα μελανίνη κύτταρα.

-         H GLABRIDINE περιορίζει τη φλεγμονή που εμπλέκεται στη διαδικασία της μελανογένεσης.

Ο όμιλος NAOS έχει σημαντική παρουσία διεθνώς στον κλάδο της Φροντίδας του Δέρματος, μέσα από την επιτυχία των 3 μαρκών του: Bioderma, Institut Esthederm και Etat Pur.

Η υπογραφή "Care first, ενσαρκώνει τη φιλοδοξία της NAOS σχετικά με τη φροντίδα που θέλει να παρέχει ο όμιλος στον κόσμο: υγεία, ευ ζην, αποτελεσματικότητα, στοργή και αγάπη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εφαρμογή Ψηφιακών Εργαλείων για την Ποιότητα της Φροντίδας στον Ογκολογικό Τομέα
Ο αέρας που αναπνέουμε και η καρδιαγγειακή μας υγεία
Αίσθημα συνεχούς κόπωσης: Τι μπορεί να σημαίνει