O Οκτώβριος είναι αφιερωμένος σε δράσεις για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού -την συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες, με 1,3 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις οποίες το 27,3% εμφανίζεται στην Ευρώπη. Πρόκειται, ωστόσο, για νόσο που μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως.

Συμμετέχοντας στις ευρύτερες δράσεις, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει από την Πέμπτη 17/10/2019 και έως το τέλος Οκτωβρίου έναν πλήρη έλεγχο Μαστού στην προνομιακή τιμή των €65. Ειδικότερα, το πακέτο των εξετάσεων προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει:

•             Ψηφιακή μαστογραφία

•             Υπέρηχο μαστών

•             Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρό

Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Οκτωβρίου, ενώ τα ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/03/2020. Επισημαίνεται ότι στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital λειτουργεί ο πλέον σύγχρονος Ψηφιακός Μαστογράφος σε παγκόσμιο επίπεδο, με πιστοποίηση από την EUREF (European Reference Organization).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στο 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00-16:00) για να κλείσουν το ραντεβού τους ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Και τώρα...αγωνιζόμαστε" - Από το σοκ της διάγνωσης, στη μάχη με τον καρκίνο
Μ. Θεμιστοκλέους: Με ποιο νέο όργανο αλλάζουν διοίκηση του ΕΣΥ και υπουργείο Υγείας
Οι επιτροπές και ο Μεγάλος Αδερφός από το υπουργείο Οικονομικών στην ΕΚΑΠΥ