H βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας, Sobi™, με σκοπό και επίκεντρο την ενημέρωση των ανθρώπων που ζουν με αιμορροφιλία, έχει αναλάβει μια πρωτοβουλία ώστε να τους ενθαρρύνει και παρακινήσει να διεκδικήσουν περισσότερα από τη ζωή και να αναζητήσουν τις πολλές δυνατότητες που έχει προσφέρει η πρόοδος στην περίθαλψη. Σε αυτό το πλαίσιο, το όραμα Liberate Life αναδεικνύει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Sobi προς όλους, όσοι ζουν με αιμορροφιλία, τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους τους, καθώς και τους επαγγελματίες υγείας που τους φροντίζουν.

Στην Ελλάδα, ο ιστότοπος liberatelife.gr δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει τους ασθενείς, ώστε να ξεκινήσουν το δικό τους, προσωπικό ταξίδι «απελευθέρωσης», αφήνοντας τα όνειρα και το ένστικτό τους να καθορίσουν τις δυνατότητές τους. Το liberatelife.gr είναι εμπλουτισμένο με πληροφορίες, συμβουλές και ιστορίες ανθρώπων που ζουν με αιμορροφιλία ή ατόμων που φροντίζουν πάσχοντες από αιμορροφιλία, και θέτει προς συζήτηση τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που τους περιμένουν.

Ο Άρης Παπαδάκος, Country Manager της Sobi™ για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, αναφερόμενος στο όραμα Liberate Life τόνισε: «Οι ασθενείς που πάσχουν από αιμορροφιλία δεν πρέπει να περιορίζουν τη ζωή τους και πρέπει να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Με αυτό το σκεπτικό, το όραμα Liberate Life σημαίνει να αναθεωρεί κανείς το κατεστημένο και να στρέφεται σε αυτό που είναι πλέον απολύτως δυνατό και εφικτό: να ζει τη ζωή του σε όλες τις  διαστάσεις. Εμείς στη Sobi™ είμαστε αφοσιωμένοι στη διαμόρφωση νέων προτύπων, τη βελτιστοποίηση της θεραπείας και την υποστήριξη της κοινότητας της αιμορροφιλίας και αυτή μας η αφοσίωση παίρνει ζωή μέσω του Liberate Life. Το Liberate Life εκφράζει το όραμά μας για το μέλλον της φροντίδας της αιμορροφιλίας, παροτρύνοντας τους ασθενείς να απολαμβάνουν τις ευκαιρίες ή στιγμές που επιθυμούν και να ζουν μια ζωή πέρα από την αιμορροφιλία».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η μοναξιά αυξάνει τον κίνδυνο θνητότητας σε επιζώντες από καρκίνο
CoViD-19: Συχνότερη η απώλεια όσφρησης μετά από μόλυνση με παραλλαγή Άλφα
ΚEΘΕΑ Ήπειρος: Πρόγραμμα κατάρτισης ‘’Αρωματικά-Φαρμακευτικά Φυτά’’