O χειμώνας μπαίνει στη ζωή μας και μαζί του έρχεται η γρίπη και διάφορες άλλες λοιμώξεις που επηρεάζουν την υγεία.  Σήμερα μπορείτε να προστατευτείτε αποτελεσματικά, τοποθετώντας στον εσωτερικό χώρο σας τον απολυμαντή – καθαριστή – ιονιστή αέρα AERTE.

Αλλάξτε τον αέρα σας – Ζήστε καλύτερα

Εκατομμύρια σωματίδια και τοξικοί αέριοι ρύποι κυκλοφορούν καθημερινά στον αέρα και μολύνουν τις επιφάνειες του χώρου όπου κινείστε. Διασφαλίστε ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρός και υγιεινός.

Η σουηδική εταιρεία Aerte χρησιμοποίησε τη γνώση του τρόπου με τον οποίον το φυσικό εξωτερικό περιβάλλον προστατεύει και καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε και δημιούργησε τους απολυμαντές – καθαριστές – ιονιστές αέρα εσωτερικών χώρων Klean και AD 2.0. H συσκευή KLEAN μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους έως 100 κ.μ. (όπως σπίτι, ιατρείο, γραφείο), ενώ η συσκευή AD 2.0 έχει σχεδιαστεί ειδικά για πολυσύχναστους χώρους έως 300 κ.μ. (όπως νοσοκομεία και σχολεία). 

Ο καθαρός αέρας στο χώρο σας

Με την προηγμένη τεχνολογία τους, προστατεύουν το εσωτερικό περιβάλλον εξουδετερώνοντας πλήρως τους μικροοργανισμούς από τον αέρα αλλά και από τις  επιφάνειες και προσφέρουν διαρκή προφύλαξη από λοιμώξεις, γρίπη, αλλεργιογόνα και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από βακτήρια, ιούς και μύκητες.   

Φροντίζουν αποτελεσματικά την ποιότητα του αέρα, για να προστατεύουν εσάς και τους οικείους σας από βλαπτικούς παράγοντες, όπως:

  • Παθογόνους μικροοργανισμούς (ιούς, βακτήρια, μύκητες)
  • Αλλεργιογόνα (γύρη, μούχλα, ακάρεα σκόνης, τρίχωμα ζώων κ.λπ.)  Σωματίδια (καπνός τσιγάρου ή τζακιού, ρύπανση, νέφος)
  • Οσμές κουζίνας ή κλεισούρας

Για το σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο, για νοσοκομεία, σχολεία ή άλλους πολυσύχναστους χώρους η τεχνολογία AERTE απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν διαρκή προστασία:

  • από τους παθογόνους αναερόβιους μικροοργανισμούς που προκαλούν άσθμα, αλλεργίες και συχνά σοβαρές λοιμώξεις που αποδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού (όπως το βακτήριο E-coli, ο ιός H1N1, ο Norovirus, το βακτήριο difficile)
  • από τη μετάδοση αερομεταφερόμενων παθογόνων και μολυσματικών οργανισμών, όπως ιοί γρίπης, TB, Aspergillus κλπ.

 Επιπλέον:

  • Βοηθά στην εξαφάνιση των βακτηρίων από τις επιφάνειες του χώρου στον οποίον λειτουργεί.
  • Μειώνει τα αλλεργιογόνα και τις δυσάρεστες οσμές

Αναπνεύστε ελεύθερα όλο το 24ωρο

Με την καθημερινή αθόρυβη λειτουργία της συσκευής AERTE (24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα) εξασφαλίζεται η καθαρότητα της ατμόσφαιρας του χώρου ώστε να αναπνέετε καθαρό και υγιεινό αέρα και να νιώθετε ευεξία.  

Η συσκευή είναι κατάλληλη για χρήση σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά, ηλικιωμένοι και κατοικίδια. Συνιστάται ιδιαίτερα για χώρους όπου ζουν άτομα με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), το άσθμα κ.λπ.

Την τεχνολογία πρωτοποριακή τεχνολογία απολύμανσης και καθαρισμού εσωτερικών χώρων  AERTE εισάγει στην Ελλάδα η εταιρία Santair AE, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας και υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού από το 1997.   H σουηδική εταιρεία Aerte είναι από τους πλέον καταξιωμένους παγκοσμίως κατασκευαστές προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης χώρου. Τα προϊόντα της βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες και αξιοποιούν τα πλέον σύγχρονα υλικά και τεχνολογία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι τροφές που μας ενυδατώνουν
Γονιδιακή μετάλλαξη μπορεί να δείχνει προς νέα γενετική μορφή της νόσου Alzheimer
Γονιδιακή θεραπεία βελτίωσε την όραση σε ανθρώπους με κληρονομική τύφλωση