Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών – Π.Σ.Φ. Ν.Π.Δ.Δ. Πέτρος Λυμπερίδης, παρέδωσε στους υπεύθυνους του τμήματος εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ, το υλικό εκπαίδευσης που αποφάσισε να προσφέρει το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Φ., ως ένδειξη ευχαριστίας, καθώς τον τελευταίο χρόνο υλοποιείται η συμφωνία του ΕΚΑΒ με τον Π.Σ.Φ για την εκπαίδευση των μελών του του τελευταίου σε όλη την Ελλάδα, πάνω στην παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το 7ωρης διάρκειας σεμινάριο, που παρέχεται δωρεάν από το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ, ενημερώνει τους συμμετέχοντες με όλες τις βασικές θεωρητικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ περιλαμβάνει και πρακτική εκπαίδευση. 

Τα σεμινάριο πρώτων βοηθειών έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα πάνω από 1.000 μέλη του Π.Σ.Φ. σε όλη την Ελλάδα και θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Παραδίδοντας το εκπαιδευτικό υλικό, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Φ., εκ μέρους του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε το Τμήμα Εκπαίδευσης αλλά και το ΕΚΑΒ συνολικά για την ανεκτίμητη προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο.

Να σημειωθεί ότι και το Περιφερειακό Τμήμα της Αττικής του Π.Φ.Σ. έχει προβεί σε ανάλογη ενέργεια, προσφέροντας υλικά εκπαίδευσης στο ΕΚΑΒ, ευχαριστώντας το για τη διοργάνωση των αντίστοιχων σεμιναρίων στην Αθήνα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο