Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οπτικών και Οπτομετρών Ελλάδος, διοργανώνει την 1η Έκθεση Οπτικής και Οπτομετρίας στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των οπτικών, εντός και εκτός συνόρων, ώστε να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία μίας διοργάνωσης διεθνούς εμβέλειας που θα αποτελεί σημείο αναφοράς του επαγγέλματος, σε επιστημονικό και εμπορικό επίπεδο, με έμφαση στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και στην ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι επισκέπτες (Οπτικοί-Οπτομέτρες, φοιτητές και επαγγελματίες του χώρου) θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην αίθουσα της έκθεσης, όπου θα φιλοξενούνται πάνω από 30 εταιρείες που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός συνόρων ώστε να ενημερωθούν σε επιστημονικό και εμπορικό επίπεδο.

 Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν:

  • Το 1ο Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή οπτικών από όλη την Ελλάδα
  • Σεμινάρια με εισηγητές ειδικούς καταξιωμένους Έλληνες επιστήμονες που θα εμπλουτίσουν και θα ενδυναμώσουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων μέσα από αναλυτικές και σύγχρονες παρουσιάσεις θεμάτων που άπτονται της ειδικότητάς τους

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο συνέδριο μπορούν να πατήσουν εδώ.

Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 9.00 έως 21.00 Επίσημα εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 17.30

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα