Το 2° Ιατρικό Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Titania Hotel (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), στις 11 Νοεμβρίου και ώρα 18:00. Κατά την διάρκεια του Συμποσίου θα γίνει στρογγυλό τραπέζι ανταλλαγής απόψεων για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού μέσω της Σύμπραξης Εξωτερικού, Δημοσίου κι Ιδιωτικού Τομέα παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη Θεοχάρη, του Υπουργού Ανάπτυξης κι επενδύσεων κυρίου Α. Γεωργιάδη, εκπροσώπων των Υπουργείων, Υγείας και Εξωτερικών, του πρόεδρου του ΙΣΑ κυρίου Γ. Πατούλη, του προέδρου του ΙΣΠ κ. Ν. Πλατανησιώτη, του υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Μουρμούρα, της Προέδρου του ΕΟΤ κ. Α. Γκερέκου, του εκδότη της Hellenic News of America κ. Π. Κοτρότσιου, του εκδότη της Αμαρυσίας κ. Χ. Ζαγκλή, του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου, Πρεσβευτών, εκπροσώπων μεγάλων ξενοδοχείων της Ελλάδος και των Επιμελητηρίων της χώρας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με το “Βραβείο της Ελπίδας για ένα Καλύτερο Αύριο”. Το βραβείο θα παραλάβει εκ μέρους του ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης Θεοχάρης.

Τοποθετήσεις επάνω στο φλέγον θέμα του Ιατρικού Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας θα κάνουν μεταξύ άλλων, ο CEO του Νοσοκομείου Υγεία κ. Α. Καρταπάνης, ο Γυναικολόγος Κ. Πάντος της GENESIS Athens Clinic, ο Ρομποτικός Χειρουργός κ. Κ. Κωνσταντινίδης από το Ιατρικό Αθηνών, ο Χειρουργός Μαστού κ. Γ. Ξεπαπαδάκης από την Κλινική Μαστού ΙΑΣΩ και Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ,  Παπαστράτος ΑΕΒΕ, Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Καλαμάτας “Διάπλαση”,  Cambridge Weight Plan, Athens Beverly Hills - Medical Group, Bergmann Kord, ο Νευροχειρουργός κ. Γ. Δημογέροντας από το Metropolitan, Κεντρική Κλινική Αθηνών, η κα Καμπόλη εκ μέρους του Πολυιατρικού Ιατρική ΕΠΕ, MediSystem, Διαγνωστικό Κέντρο Π. Φαληρέας, Athens Assistance, ο Περιοδοντολόγος κ. Π. Δαμουλής, Tsioumas Clinic, Physiof, o Πλαστικός Χειρουργός κ. Δ. Γκρίτζαλης, ο Ογκολόγος κ. Σ. Γιασσάς, ο Ορθοπαιδικός κ. Δ. Κωστόπουλος, ο Καρδιοχειρουργός κ. Σ. Πράπας από το Ερρίκος Ντυνάν, ο Χειρουργός Θώρακα-Καρδιάς κ. Δ. Κωνσταντινόπουλος,ο Ορθοπαιδικός κ. Δ. Νικολόπουλος, ο Ομοιοπαθητικός-Ψυχίατρος κ. Γ. Λουκάς, ο Ουρολόγος κ. Π. Γεωργιάδης, ο Δερματολόγος κ. Χ. Ρέμπελος, ο Αλλεργιολόγος κ. Σ. Χρυσουλάκης, ο Θωρακοχειρουργός κ. Ε. Γεωργιαννάκης, η Βιοπαθολόγος κα Α. Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη, ο Χειρουργός κ. Π. Πανέρης, η Πλαστικός Χειρουργός κα. Α. Μπέη και η Γυναικολόγος-Χειρουργός Μαστού κα Ε. Αγγελίδου-Χαιρέτη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε Έλληνες ιατρούς και επιχειρήσεις από τον χώρο της Υγείας που ξεχώρισαν για τις καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα παρευρεθούν δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, εκπρόσωποι μεγάλων Resorts, η κα Κ. Mousbeh του Mideast Travel Worldwide και η κα Ε. Οικονόμου του Efilial Travel και πάνω από 80 ιατροί όλων των ειδικοτήτων.

Η συλλογική αυτή προσπάθεια αποσκοπεί στο να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα ως ισχυρό brand name Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;