Και φέτος με την πολύτιμη συμμετοχή 40 περίπου πρεσβειών, το Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39) φιλοξενεί μια χαρούμενη παγκόσμια γιορτή με γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

Σε έναν Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας αγοράζοντας σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, μοναδικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, καθώς και λαχνούς με πλούσια δώρα.

Φέτος, στο Bazaar του Σωματείου θα παρευρεθούν από το Σύλλογο Les Chef des Ambassades, 16 Σεφ Πρεσβειών οι οποίοι με την ευγενική προσφορά τους θα ετοιμάσουν ιδιαίτερες λιχουδιές για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Ελάτε με τους φίλους σας και τα παιδιά σας να διασκεδάσετε και να εγκαινιάσετε τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και ταυτόχρονα να ενισχύσετε το έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που έχει ως στόχο την στήριξη του παιδιού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Στα 32 χρόνια λειτουργίας του, το Σωματείο έχει στηρίξει 14.200 παιδιά και 6.180 άπορες οικογένειες .

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας