Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου MiECT Update Meeting, το 2nd MiECT Update Meeting αναμένεται να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις γνώσεις μας σχετικά με την ελάχιστα επεμβατική εξωσωματική τεχνολογία.

Το Meeting θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 29 έως τις 30 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκης.

Θα φιλοξενήσει 21 κορυφαίους ηγέτες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τις ελάχιστες επεμβατικές εξωσωματικές τεχνολογίες κυκλοφορίας από όλο τον κόσμο οι οποίοι θα παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Η συζήτηση μεταξύ των ειδικών θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κομμάτι του meeting και οι εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών θα κληθούν να συμμετάσχουν ενεργά.

Ο απώτερος στόχος του meeting είναι να διαμορφώσει ένα διεπιστημονικό φόρουμ εμπειρογνωμόνων για το MiECT, το οποίο θα παρουσιάσει και θα συζητήσει τα πιο πρόσφατα στοιχεία, τις γνώσεις και τα νέα στον τομέα μαζί με τη βιομηχανία και την επιστημονική κοινότητα που συμμετέχει στο δίκτυο. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ενισχύσει τη συνεργασία όλων των ειδικών στον τομέα των ελάχιστα επεμβατικών τεχνολογιών εξωσωματικής κυκλοφορίας.

Σημαντικό είναι ότι το meeting θα καλυφθεί ζωντανά μέσω του διαδικτυακού καναλιού Livemedia που θα δώσει το live σήμα του στο CTSNet, το παγκόσμιο καρδιοθωρακικό δίκτυο, δίνοντας την ευκαιρία στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα σε όλο τον κόσμο να συμμετέχει δωρεάν και ενεργά θέτοντας ερωτήσεις μέσω Διαδικτύου από όπου κι αν βρίσκονται στους καλεσμένους ειδικούς.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τη μετάδοση και να συμμετάσχετε με ερωτήσεις και σχόλια εδώ.

 

 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επίσκεψη κλιμακίου του ECDC στη χώρα μας
Όγκοι της υπόφυσης: Πού πρέπει να στοχεύει η χειρουργική θεραπεία
Η τεχνητή νοημοσύνη αξιολογεί τον καρδιαγγειακό κίνδυνο κατά τη διάρκεια αξονικής τομογραφίας [μελέτη]