Το Εργαστήριο Οικονομικών και Διοίκησης της Υγείας (LabHEM) του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 εκδήλωση με θέμα: “Η Συμβολή της Φυσικής Δραστηριότητας και της Υγιεινής Διατροφής στη Βελτίωση της Υγείας και της Ευεξίας”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς μεταξύ των ωρών 11.00 έως 14.00 και έχουν προσκληθεί να μιλήσουν καθηγητές, ιατροί και διατροφολόγος.

Στην εκδήλωση, η οποία θα καλυφθεί από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σχετικά με παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής τους (διατροφή, άσκηση, κάπνισμα και κατανάλωση αλκοόλ), το πλαίσιο της ερευνητικής συνεργασίας του Εργαστηρίου Οικονομικών και Διοίκησης της Υγείας (LabHEM) με την εταιρεία ALTERLIFE Fitness Excellence.

Διακεκριμένοι ομιλητές θα αναλύσουν τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας και της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής στην υγεία και την ευεξία.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της εκδήλωσης, παρακαλούμε επικοινωνείστε με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Θανάση Βοζίκη στο [email protected]  ή στο 2104142280.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις