Η ανθρωπιστική βοήθεια που είχε συλλεγεί, με πρωτοβουλία του "Όλοι μαζί Μπορούμε", του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Περιφέρειας Αττικής, αλλά κυρίως με τη συνδρομή εκατοντάδων εθελοντών του Ε.Ε.Σ μεταφέρθηκε με οχήματα του Ε.Ε.Σ., στις αποθήκες του Οργανισμού, όπου ταξινομήθηκε, συσκευάστηκε και αναχώρησε για την Αλβανία.

Ο Ε.Ε.Σ. απέδειξε τη μοναδική του ικανότητα, στην ανθρωπιστική, αλτρουιστική και κοινωνική του δράση, στη νέα αναγεννητική του προσπάθεια, με το νέο σύγχρονο καινοτόμο και αλληλέγγυο προφίλ.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, κ. Rovena Voda, αφού ευχαρίστησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προσκάλεσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, μετά τις εορτές των Χριστουγέννων, να επισκεφτεί τα Τίρανα. Επίσης, ευχαριστίες απηύθυναν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Αλβανικού Ερυθρού Σταυρού, κ.κ. Ylli Alushi και  Artur Katuci αντίστοιχα, με τους οποίους ο κ. Αυγερινός είχε τη χαρά να συναντηθεί στη Γενική Συνέλευση στη Γενεύη και τους οποίους συνδέει προσωπική φιλία.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας