Η θεατρική ομάδα ΕΝ ΛΕΥΚΩ, το Άσυλο Ανιάτων και η οικογένεια Δημήτρη Ψαθά σας προσκαλούν στην κωμωδία «Ο Εαυτούλης μου», το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στις 20:00, στο θέατρο Pierce  – Αμερικανικό  Κολλέγιο Ελλάδος ( Γραβιάς 6 – Αγία Παρασκευή).

Οι συντελεστές της ομάδας ΕΝ ΛΕΥΚΩ, θα διαθέσουν τα χρήματα από δωρεές που τυχόν συγκεντρωθούν στο «Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων» του Ασύλου Ανιάτων για την εγκατάσταση ιατρικού οξυγόνου, στην υπό ανακαίνιση πτέρυγα.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό έργο του Δημήτρη Ψαθά, γραμμένο το 1941, που πραγματεύεται με καυστικό και διεισδυτικό τρόπο τον ανθρώπινο εγωισμό και σχολιάζει έξυπνα το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία. Ταυτόχρονα το ανέβασμα της παράστασης προβάλλει το μήνυμα της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Μαρία Οικονομίδη, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η Μπέτυ Λιβανού.  Όπως δήλωσε η σκηνοθέτης «η παράσταση σατιρίζει τον υπέρμετρο εγωισμό, χρησιμοποιώντας ως όχημα το χιούμορ για να περάσει τα μηνύματά της. Ταυτόχρονα, στο έργο αναλύεται και η ανεξαρτησία της γυναίκας. Αναμφισβήτητα, το έργο παραμένει επίκαιρο ακόμα και σήμερα».

Σκηνικά- Ζωγραφική: Νίκος Ζαχόπουλος

Επιμέλεια Καστουμιών: Αγλαΐα Ζαφειράκη

Κατασκευή Σκηνικών: Νίκος Χατζηαντωνίου, Μάριος Ζαφειράκης

Τηλέφωνο κρατήσεων:  210 8646172 (εσωτ. 160) // 6932 22 8480

‘’To Άσυλο Ανιάτων ευχαριστεί το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για την παραχώρηση του Θεάτρου Pierce καθώς και την κόρη και την εγγονή του Δημήτρη Ψαθά, κυρίες Μαρία Ψαθά και Λένα Νίτσου, αντίστοιχα, για τη δωρεάν παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου. Επίσης, τον σκηνοθέτη- ηθοποιό κ. Γιώργο Μεσσάλα για την πολύτιμη βοήθειά του στην υλοποίηση καλλιτεχνικών δράσεων στο Άσυλο Ανιάτων.’’

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο